RUISHEN001 Raktáron 1 munkanap

Rui Shen Késleltető és Erekció olaj (3ml)

Akciós! Újdonság!
Mindent kipróbáltál a korai magömlés ellen, de semmi nem használt? Szeretnél megszabadulni ettől az egész problémától? Ismert, hogy a korai magömlés jól működő kapcsolatokat tehet tönkre, sőt kezelés nélkül súlyos…
14 990 Ft 12 990 Ft
Hűségpont: 259 pont
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
Mindent kipróbáltál a korai magömlés ellen, de semmi nem használt? Szeretnél megszabadulni ettől az egész problémától? Ismert, hogy a korai magömlés jól működő kapcsolatokat tehet tönkre, sőt kezelés nélkül súlyos urológiai és pszichés betegségekhez vezet!
 
A hatékony segítség csupán egy kattintásra van!
 
A Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajat azzal a céllal fejlesztették ki, hogy szakszerű használat mellett lehetővé tegye a férfiak körében leggyakoribb szexuális probléma, a korai magömlés otthoni kezelését, végső eredményként megszüntetését. Használatával javítható a szexuális teljesítmény, jótékonyan hat a pénisz vérbőségének növelésére, ezzel fokozható a merevedés és extra intenzíven késlelteti az orgazmus bekövetkezését. Éppen az extra erős hatása miatt nem is ajánlott, hogy a kezdők első választása ez a készítmény legyen. 
 
 
A Rui Shen testesíti meg a korai magömlés természetes gyógymódját, amely ősi kínai hagyományok és tapasztalatok alapján született, azt sok éven át tesztelték és fejlesztették, melynek eredményeként kiemelkedően hatásos erekció és késleltető készítmény született. Kiemelkedő hatékonyságának köszönhetően világ szerte nagy népszerűségnek örvend. 
 
A használók 99%-a sikerességéről és hatékonyságáról számolt be. A használat során figyelni kell extra erős hatására, ennek megfelelően csupán egy nagyon kis mennyiség is célt érhet. A használó férfiak többsége minimum 25 perccel hosszabb szeretkezéseket tapasztalt, és javulást a teljesítményét illetően. Nem jelentkezett a korai magömlés, azonban az orgazmus elérésse sem jelentett problémát az aktus végén. A Rui Shen használatával elért sikerek növelték a felhasználók önbizalmát, csökkentették a korai magömlés okozta frusztrációt és stresszt, teljesebb szexuális életet eredményeztek.
 
Próbáld ki Te is a Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajat!
Rendeld meg most!
 
A Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olaj úgy támogatja a korai magömlés elkerülését, hogy csökkenti a makk érzékenységét a rendkívül érzékeny területeken. Emellett a használók jelentős hányada az erekció magabiztosabb megszerzésére és fenntartására való képességet is tapasztalta. Hatását már az első alkalommal kifejti. 
 

Amit a Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajról tudni kell:

- eredményesen és intenzíven támogatja a korai magömlés feletti testi kontrollt
- intenzívebb orgazmus eredményezhet a megfelelő mennyiségű olaj alkalmazása
- támogatólag hat a kemény merevedés elérésében és fenntartásában
- mellékhatásokat nem okoz előírás szerinti használata esetén
- gazdaságos kiszerelés, alkalmanként minimális olaj felvitele szükséges
 

Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olaj összetevői:

Radix Ginseng (30%)
Rhizoma Polygonati (15%)
Cortex Cinnamomi (15%)
Semen Ziziphi Spinosae (10%)
Radix Angelicae Dahuricae (8%)
Radix Salviae Miltiorrizae (7%)
Rhizoma Atractylodis (7%)
Pure Water (8%) 
 

Hogyan alkalmazd a Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajat?

A palack tartalmaz egy ecsetet, ezt kínai kefének nevezik. Ez az ecset használatos az olaj péniszre való felvitele során. A szexuális aktus előtt 30 perccel ezzel az ecsettel kell felvinni egy vékony réteget a makkra. A használat során az egyéni igényeknek megfelelően állítsuk be a várt hatáshoz szükséges felhasználási mennyiséget. Használata során kerülendő a szemmel és szájjal való érintkezést. Csak külsőleges használatra! Ne igyon a készítményből és ne használja mértéktelenül. Érzékeny bőrű és nemi herpesztől szenvedő személyeknek nem ajánlott a termék alkalmazása. Figyelem! Extra erős! A Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olaj csak külső használatra javasolt.
 

Van-e mellékhatása a RUI SHEN Ejakuláció Késleltető és Erekciós olajnak?

A webáruházban árusított termékek tisztán gyógynövény hatóanyagokat tartalmaznak, így az egészségedre nem lesznek károsak, alkalmazásuk teljesen biztonságos, amennyiben az az előírásoknak megfelelően történik. A jelentős növényi összetevő mennyiségének köszönhetően allergiás tüneteket produkálhat, de ez igen ritka. Magas vérnyomás és szívproblémák esetén nem ajánljuk használatát. Ilyen esetben érdemes a kezelőorvossal konzultálni.


Milyenek az eddigi tapasztalatok a Rui Shen Késleltető és Erekció olajról?

Az eddigi tapasztalatok rendkívül meggyőzőek: a férfiak tömege használja világszerte a Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajat, és csaknem 99%-uk elégedett hatásával a gyártó tájékoztatása szerint. Ez elég meggyőző szám. Tekintettel arra, hogy a férfiak és nők szexuális igényei biológiai adottságaink miatt eltérő, a férfiak átlagosan 6-7 perc után, míg a nők átlagosan 13-15 perc után érik el az orgazmus bekövetkezését, ezért minden férfi számára előnyökkel kecsegtet a  Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olaj.
 

Milyen csomagolásban kapom meg a Rui Shen Késleltető és Erekció olajat, ha másik termékkel egyszerre rendelem meg?

A megrendelt termékeinket minden esetben DISZKRÉT, átláthatatlan csomagolásban, buborékos borítékban vagy dobozban kapják kézhez vásárlóink. A dobozokban üresen maradt helyet légpárnás térkitöltővel töltjük ki, amely megakadályozza a termék mozgását a csomagon belül, így a csomag tartalma mozgatásra, rázásra sem állapítható meg. A csomag tartalmát nem jelöljük meg, az kitapintással sem érezhető. A kifejezetten cégünk részére gyártott, biztonsági zárral ellátott dobozok csak szakadásos sérüléssel bonthatóak fel, így a kibontásra nyom nélkül nem kerülhet sor. Eddigi vásárlóink 100%-os elégedettek voltak Diszkréciónkkal!

 
 
Figyelmeztetés
Rui Shen Késleltető és Erekció olaj (3ml) használatához:
VIGYÁZAT! HAMISÍTJÁK! Áruházunkban csak eredeti terméket forgalmazunk, amelyre a forgalmazónk 12 hónap forgalmazói garanciát vállal.
Készítményeink fizikai függőséget nem tudnak kialakítani! Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig! Száraz, hűvös lyen tartandó.

Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! A készítmény recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a termékleírást!

A kezeletlen korai ejukaláció hosszútávon pszichés megbetegedésekhez vezethet, szorongást és frusztrációt idézhet elő, amely tovább fogja súlyosbítani a szexuális zavart. A legtöbb esetben a korai ejakuláció hátterében nem szervezi megbetegedés áll, hanem jellemzően lelki okok, megnövekedett teher, anyagi vagy párkapcsolati problémák, munkahelyi stressz, ezért a háttérben meghúzódó problémák megoldásáig otthon alkalmazható késleltető készítmény használata segíthet. A késleltetőkkel elérhető sikerek segítenek az önbizalom és magabiztosság helyreállításában,  és a szexuális teljesítmény maximalizálásában. Amennyiben a korai ejakuláció más tünetekkel egyszerre jelentkezik, alapos belgyógászati és urulógiai kivizsgálás tudja feltárni a zavar hatterében meghúzódó okokat.

Szállítás

Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek