Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

Potencia zavar: 10 meglepő tény az erekcióról

Potencia zavar: 10 meglepő tény az erekcióról

A potencia problémák a férfiak legalább 25%-át érintik rendszeresen, de minden második férfinak okozott már legalább egyszer gondot a merevedés elérése vagy fenntartása. Akár van potencia problémád, akár nincs, a következő 10 pont biztosan a te kérdéseidre is választ ad a merevedési zavar kapcsán.

1. Az potencia zavarban szenvedő férfiak többsége képes a merevedés elérésére. Például az idősebb férfiak esetében az idő múlásával egyre gyakoribb jelenség az erekciós elégtelenség. Ez azt jelenti, hogy az erekció elérése, a keményebb merevedés és annak megtartása nehezebbé vált, és sokkal frusztrálóbb, mint valaha, de mégsem lehetetlen. Alkalom adtán képesek olyan merevedést produkálniuk, amelyet fiatalkorukban könnyedén bármely szituációban. Az időskori erekciós elégtelenség természetes jelenség, amelyet a legjobban természetes hatóanyagú potencianövelő készítmények használatával lehet kezelni. Az eredményes kezelés érdekében a kúraszerűen szedendő potencianövelő szerek használata és az alkalmi potencianövelők kombinálása tudja hozni a legjobb eredményt.

Potencia zavar


2. A pénisz el tud törni. Sokan nem tudják, de igenis bármelyik férfi megtörheti a meredt péniszét. Ezt nem úgy elképzelni, mint ha egy csont törne el - a péniszben lévő erek sérülését, felszakadását értjük alatta. Ez fájdalmas duzzanatot, elszineződést okoz, amely állapotában a pénisz teljesen alkalmatlanná válik a szexuális együttlétre. Felmérések szerint a pénisz ilyen sérüléseinek csaknem egyharmadát olyan szexuális kalandozások idézik elő, amelyben partner is részt vesz. Ilyen esetben elkerülhetetlen a szakorvosi segítség kérése, és bizonyosan számolhatunk a szexuális teljes felfüggesztésével is.
 

Potencia zavar


3. Az erekció már születés előtt bekövetkezik. Már a méhben lévő hím magzatoknál is kimutatható az erekció, amely a természetes fejlődés jele, az idegpályák kiépülésének és működőképességének biztos garanciája. Így a férfiak életét jó -esetben - végig kíséri az erekció.

4. Az potencia zavarok gyógyszerei nem mindig hatékonyak. A potencia zavarban szenvedő férfiak egészséges szexuális életének visszaszerzését célzó gyógyszerek csak az esetek kb. kétharmadában működnek. Ennek okai rendkívül sokrétűek. A legtöbb esetben a sikertelenség oka abban rejlik, hogy az érintett férfiak nem ellenőrzött, megbízható forrásból származó gyógyszerekkel próbálkoznak. Könnyen beláthatjuk, hogy a fórumokon név nélkül hirdető emberek okkal titkolják el nevüket. Ezért javasoljunk minden vásárlónknak, hogy csak ellenőrzött, engedéllyel rendelkező potencianövelő szerekkel próbálja enyhíteni a feszültségét. Így magabiztosan büszkélkedhet partnerének magabiztos férfiasságával.
 
 
A Psychology Today című angol szakfolyóirat beszámolt arról is, hogy a több tízezer emberből álló csoportból volt néhány férfi, aki az alkalmi potencianövelő szerek tekintetében hozzászokás jeleit mutatta, tehát egyre nagyobb adagokra volt szüksége ugyanazon hatás eléréséhez. Amennyiben a kezelés alatt álló férfi észreveszi, hogy ugyanazon mennyiség kisebb merevedést képes produkálni, érdemes új potencianövelő szert keresni. 

5. A rövidebb pénisz keményebb erekciót produkál. A kutatások azt mutatják, hogy a rövidebb péniszű férfiak erekciót tapasztalnak, amely 86% -kal növeli a pénisz méretét. Hosszabb pénisz esetén a növekedés inkább 47 százalék.

6. A potencia zavar más egészségügyi problémákat is jelezhetnek. A merevedési problémák olykor más egészségügyi rendellenességek jelei, a legkisebbektől a legsúlyosabbakig. Sok férfi tapasztalja meg naponta, hogy tisztességes influenza is képes annyira legyengíteni az egész szervezetét, hogy kitartó próbálkozás mellett sem tudja elérni a várt keménységű merevedést. De akár olyan súlyos betegségek is állhatnak a háttérben, mint a szívbetegség, cukorbetegség, Parkinson-kór, sclerosis multiplex, vagy akár csak a magas koleszterinszint is. Jellemzően más tünetekkel egyszerre jelentkezve gondolhatunk súlyos betegségre, és ilyen esetben át kell esnünk egy alapos kivizsgáláson. Amennyiben a potencia zavar önállóan jelenik meg, akár hirtelen, akár fokozatosan, megnyugodhatunk, és valamilyen potencianövelő szerrel próbálhatjuk visszahozni régi formánkat.

7. Az orgazmushoz nem szükséges erekció. Igen! Azoknak a férfiaknak is ugyanúgy lehet orgazmusa, akik nem tudnak erekciót elérni. Az erekciós a behatolás megkönnyítése érdekében jön létre, azonban az ejakulációhoz nincs szükség a merev péniszre. Azért annyira ne könnyebbüljünk meg, ugyanis az egészséges szexuális élethez elengedhetetlen a merevedés.

8. A nem megfelelő életmód hajlamosabbá tesz a potencia zavarra. Amit az élet egyik oldalán rövid távon nyerhetsz az alkohollal, kábítószerrel, nyalánkságokkal, egy-egy szál cigivel, azt az élet más oldalain sokszorosan veszítheted el. Ezek közül lehet egyik a szex. Az alkoholizmus, a kábítószer-használat, a túlsúly, a dohányzás, vagy akár bizonyos gyógyszerek is vezethetnek potencia zavar kialakulásához - nem beszélve a családi, párkapcsolati, baráti, munkahelyi problémákról. Ezért érdemes megfontolni, hogy melyik káros szenvedély miatt lennél képes kockáztatni a férfiasságod.
 

Potencia zavar


9. A férfiak három-öt alkalommal van merevedése egy éjszaka alatt. A pénisz az elalvást követően is "üzemben van". Ugyanúgy áramlik benne a vár, aktívek az idegek, kommunikál az aggyal. Normális esetben minden éjszaka van a férfinak merevedése, amely akár 25-30 percig tart. Ha ezt te még nem vetted észre, akkor se aggódj. Alvás közben a legtöbben nem veszik észre.

10. A potencia zavar miatti stressz jelentősen ronthatja az életminőséged. Nem győzzük hangsúlyozni mennyire fontos a fellépő potencia zavar lehető leghamarabb történő kezelése - lehetőség szerint már az első jeleknél. A potencia zavar pszichológiai stresszt okozhat, míg a pszichés stressz potencia zavart okozhat. Ha a merevedési zavarral küzdő férfi rendszeresen csalódik az erekciós képtelenség miatt, akkor még nehezebbé válhat a potencia zavar leküzdése. A kezeletlenül hagyott potencia zavar olyan spirált tud elindítani a férfi életében, amely nem lesz kímélve sem az önbizalomhiánytól, sem a szorongástól vagy a depressziótól. Már az első jelek megjelenésekor kérjünk segítséget, akár természetes hatóanyagú potencianövelő szerekről van szó, akár orvosi vizsgálatnak vetjük alá magunkat. Egyeseken segíthet egy őszinte mély beszélgetés egy pszichológussal vagy szexuálterapeutával.