Előre történő fizetés információk

Webáruházunkban a megrendelés folyamat során 8 féle fizetési és szállítási mód közül választhatsz. Minden szállítási módból választhatsz, hogy utánvéttel szeretnéd kiegyenlíteni a megrendelés értékét, vagy előrefizetéssel.
 

Az előrefizetéssel történő szállítás díjai lényegesen alacsonyabbak, ezért olyan népszerűek ezek a szállítási módok. A pontos díjakról a Szállítási információk menüpont alatt tájékozódhatsz.

 

 
Ha az előre történő utalást választottad, kérünk, hogy a megrendelés lezárását követően az alábbi bankszámlára utald vagy fizesd be OTP Bankfiókban a visszaigazoló e-mailben szereplő összeget.
 

Az átutalás összege: a megrendelés visszaigazolásáról szóló e-mail szerint. 
 
Átutaláshoz szükséges adatok: 
 
Számlatulajdonos: Max-Brand Kft.
Számlaszám: 11734169-25860519
Számlavezető bank neve: OTP Bank Nyrt.


A gyorsabb beazonosíthatóság érdekében kérünk, hogy a közleményben a megrendelés számát szerepeltesd!

Tapasztalataink szerint a munkanapokon indított átutalások 1 órán belül jóváírásra kerülnek. Az összeg jóváírását követően intézkedünk a termékek kézbesítése iránt. 
 

Bankkártyás fizetés

Ha a bannkártyás fizetést választod, a megrendelés befejezését követően átirányítunk a Barion online bankkártyás fizetés rendszer oldalára, ahol a bankkártyád adatinak megadásával azonnali kifizethed a termékeket, így a kézbesítés iránt azonnal intézkedünk.
 
A Barion az egyik legmegbízhatóbb bankkártyás fizetési rendszer, amelyet közvetlenül a Magyar Nemzeti Bank felügyel. A Barion által használt rendszer nem teszi lehetővé a bankkártya adatokkal való visszaélést, ugyanis a bankkártya adatait rajtad kívül senki sem láthatja.
 

 
Fontos az is, hogy a Barion nem kapja meg a megrendelő adatait. A megrendelő adatait webáruházunk tartja nyílván, melyet csak a Titoktartási Nyilatkozattal rendelkező munkatársaink ismerhetnek meg a legszükségesebb mértékben. A webáruház automatikusan átadja a Barion részére az árufizetés összegét, azonban a fizető személyéről információkat nem lát. A fizetés a Magyar Nemzeti Bank elektronikus rendszerén zajlik le, így a számlatulajdonos adatai szintén nem kerülnek rögzítésre.
 
Ennyi adat alapján vásárlónk nem beazonosítható.
 
A Barion tranzakcióit szintén a Magyar Nemzeti Bank figyeli, ezért az sem fordulhat elő, hogy a vásárlást követően a vásárló bankszámlájáról további összeget vonjanak le.
 
Az elővigyázatosság érdekében arra kérünk, hogy a vásárlást otthoni számítógépről intézd!